|
04.03.2023 18:50

Дорофєєва та Каменських, приділіть час рідним: гороскоп для всіх Тельців на 5 березня 2023

Автор: Юлія Ящук

Мудрі, наполегливі, вперті, які звикли досягати бажаних висот – такими найчастіше постають Тельці перед іншими знаками Зодіаку. Цінують звичайні задоволення від життя: гарний одяг, смачну їжу, прогулянку з рідними, власний комфорт.

Вони грамотні та знають вартість кожної копійки. Дорожать власними інтересами й ніколи не ставлять себе на місце інших. Негативно ставляться до будь-яких змін, як в особистому житті, так і в суспільстві.

Телець активно шукає нові можливості та здатен багато працювати. Цінує стабільність. Вони розсудливі, практичні та спокійні. Життєва мудрість та позиція часто робить Тельців хорошими порадниками та друзями.

Телець

Практичні, неквапливі та дуже хороші господарі у власному домі. Це спокійний та розсудливий знак, а спалахи гніву швидко минають. Прекрасно розвинені здібності підприємця. Вони можуть стати хорошими бізнесменами.

Не люблять істерик, емоційності та великих перепадів настрою. Друзів зазвичай обирають подібних собі: розсудливих, врівноважених, спокійних. В шумних компаніях почувають себе дуже некомфортно.

Що радять астрологи Тельцям на 4 лютого 2023?

Тельці, астрологи радять добряче відпочити перед початком нової неділі та приділити час рідним. Їм давно не вистачає вашої уваги та теплоти.

Від них ви можете отримати цінні поради з життя, які допоможуть розібратися в собі та повірити у свої сили. Надихніться відпочинком і пам’ятайте, що цього дня все складеться якнайкраще.