Каменських та Дорофєєва, не плануйте нічого важливого: гороскоп для Тельців на 13 березня 2023

Телець – один з найбільш спокійних та врівноважених знаків. Що чекає на всіх Тельців 13 березня? До яких порад варто прислухатися? Читайте в нашому матеріалі.

Телець дуже працьовитий та цілеспрямований, звик досягати бажаного. Його терпінню можна тільки позаздрити, часто буває терплячим. Проте важко вчиться чомусь новому й не любить пристосовуватися до інших умов життя.

Найкраще характеризують такі риси: практичність, мудрість, працьовитість, впертість, терплячість.

Тельця вважають одним із найстаранніших знаків. Здатний довго та невпинно працювати, аби досягти бажаної цілі. Інколи дещо пасивний, який чекатиме слушної нагоди та нових можливостей.

Телець
Телець

Цінують стабільність. Вони розсудливі, спокійні та врівноважені, але вперті. Яскравими представниками цього знаку Зодіаку з українського шоу-бізнесу вважають Настю Каменських та Надю Дорофєєву.

Розбір характерів Насті Каменських та Наді Дорофєєвої

Дві неймовірні співачки, які за темпераментом та стилем життя дуже схожі. Цілеспрямовані. Звикли досягати бажаних цілей, вперті та терплячі, адже вміють тримати оборону та не реагувати на хейт і критику у свою сторону.

Під час розлучення з Володимиром Дантесом, Надя Дорофєєва отримала багато неприємних коментарів, а після початку стосунків з Мішею Кацуріним досі вислуховує, що стала розлучницею.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Настя Каменських у 2019 році офіційно стала дружиною Потапа і завжди гідно тримала оборону від негативу та критики. Терпіла, мовчала, продовжувала активно та невпинно працювати, досягаючи нових вершин.

Настя Каменських
Настя Каменських

Спокійні та завжди врівноважені, цінують стабільність і знайшли свій спосіб самовираження.

Що чекає на всіх Тельців 13 березня?

Тельці, не плануйте нічого важливого. Залиштеся вдома або візьміть роботу на дім. Проведіть час в гармонії з собою. Поїздки теж радимо відкласти на інший день. Безпека, здоров’я та ваш комфорт сьогодні важливіші.

Схожі статті

Гороскоп на 31 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку: день, що принесе кохання та нових людей

31 березня можете сміливо розпочинати будь-які нові справи, адже усі вони будуть приречені на абсолютний успіх. Але деяким знаком пощастить сильніше.