|
07.05.2023 15:56

Цимбалюк та Цибульська, перестаньте шукати в собі недоліки: гороскоп для Стрільців на 8 травня

Автор: Юлія Ящук

Стрілець – яскравий представник найактивніших, найенергійніших людей, які ніколи не всидять на місці. Жага до пригод, нових вражень та відчуттів тягнуть їх до постійних мандрівок світом. Вони відкриті, товариські, які з легкістю знаходять нові знайомства, але, на жаль, так само легко можуть їх і втратити.

Представник цього знака не любить проводити час на самоті, йому потрібна увага, розмови, але за його “довгий” язик можуть недолюблювати всі, хто перебуває поруч. Він завжди прагне справедливості, тому буде відстоювати свою позицію до останнього. Чесний, прямолінійний, зазвичай щось зробить, а лише потім думає.

Серед Стрільців багато зустрічаються журналістів, видавців, детективів. Ладні обирати саме ті професії, де наявне велике спілкування з людьми, екстрим та пригоди.

Яскравими представниками цього знаку серед відомих особистостей відносимо співачку Олю Цибульську та актора Тараса Цимбалюка. Вони енергійні, допитливі, завдяки своїй дільності ніколи не сидять на місці, тому емоцій отримують в житті – хоч відбавляй. Чесні, відкриті й ніколи не залишаються самотніми.

Зіркові Стрільці

Гороскоп для Стрільців на 8 травня 2023

Гороскоп для Стрільців на 8 травня 2023

Стільці, перестаньте шукати в собі недоліки. Не порівнюйте себе з кимось іншим, кращим, на вашу думку. Ваша краса й унікальність в тому, що ви маєте дар переконливості, який може зіграти тільки на користь. Полюбіть себе і вдача в цей день вас супроводжуватиме.