Благовіщення святої Богородиці 2022: вечірня молитва та ритуал, який зцілює душу, тіло і проганяє сум

Благовіщення святої Богородиці 2022 року має полегшити весь душевний смуток кожному українцю, який переживає чорну годину сьогодні. Божі Сили почують кожного.

Благовіщення свято Богородиці 2022 року стало справжньою віддушиною для всіх вірян України. У непрості часи, які зараз переживає держава, дуже важливо мати духовну точку опори.

Молитва для дітей перед сном
Благовіщення святої Богородиці 2022

Традиційно вважається, що саме сьогодні архангел Гавриїл спустився з небес, аби звеселити Діву Марію звісткою про те, що вона – при надії. Мудрі Сили Божі відкриті у цей день для кожної молитви. Навіть якщо ви не дотримуєтеся суворо церковних правил, благодатним буде рішення відкрити серце Всевишньому зараз.

Що потрібно зробити на Благовіщення святої Богородиці 2022 року, аби здобути полегшення у душевних муках?

Знамення Пресвятої Богородиці
Благовіщення святої Богородиці 2022

Наприкінці дня слід провести один простий ритуал. В абсолютно темній кімнаті запаліть грубу церковну свічку. Перед образом Пречистої читайте такі рядки весь час поки живе полум’я:

Прийми, Всемогутня, Пречиста Владичице Богородице, ці честні дари, одній Тобі від нас, недостойних рабів Твоїх, від усіх родів обрана, є вищою над всима створіннями небесними і земними. Бо Тобі, щоб Господь силою своєю був з нами, і Тобою Сина Божого благаємо, і причаститися до Святого Тіла Його і Пречистої Крові Його. Тим же блаженна є ти в родах родів, Богоблаженна, херувимів світло-приносиш і серафимів чесно суща. І нині, Всеоспівана Пресвятая Богородице, не переставай молячись про нас, недостойних Рабів Твоїх, аби позбавитися нам від усякої поради лукавого і від усякої помилки, і зберегтися нам від усякого отруйного підступу диявольського. Але навіть до кінця молитвами Твоїми незасуджених нас збережи, як Твоїм заступництвом і поміччю спасенні, славу, хвалу, подяку і поклоніння за все в Трійці Єдиного Бога і всіх Творцеві возсилаємо, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Після того, як у руках лишиться недогарок свічки, заховайте його на ніч у ряднину та відправляйтеся одразу спати. Вранці закопайте його у землю, адже він забрав всю вашу негативну енергію та очистив тонке духовне поле коло плоті. Полегшення наступить вже у неділю.

Щасливого вам Благовіщення святої Богородиці 2022 року!

Схожі статті

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.