|
15.06.2023 11:48

16 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Дмитро Комаров та Павло Зібров приймають вітання

Автор: Юлія Ящук

В нелегкі будні війни, багато українських родин переживають за своє життя та своїх близьких. Не варто забувати про церковні свята й помолитися за свій гаразд. Отже, сьогодні свої іменини мають ряд таких імен: Дмитро, Афанасій, Денис, Михайло, Павло, Юліан, Лук’ян, Клавдій, Феодосій, Іоланта.

З представників українських зірок свій День ангела святкують: відомий телеведучий та експерт з подорожей країнами світу Дмитро Комаров, співак, артист України Павло Зібров. Ці знаменитості різних ніш, однак змогли відзначитися та отримати славу, лідерство та популярність у своїй справі.

16 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Крім цього, всі віряни в церковному календарі відзначають – день пам’яті мученика Лукілліана. Існують правила, яких радять дотриматися задля добробуту в родині: не варто сваритися, лихословити; фізичну працю краще відкласти на інший день; не рекомендується укладати угоди, адже бажаного результату вони не принесуть.

Не забудьте зібратися в колі найрідніших, аби попросити у свого ангела ще більшого захисту та оберегу від неприємностей. Зробіть теплу, тиху, сімейну атмосферу, подібну до релігійної, однак без гучних гулянь, музики й танців.

16 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Вважається, якщо дати новонародженій дитині ім’я зі списку, які мають свої іменини цього дня – він матиме ще повну силу захисту від свого ангела-охоронця.

Тож, вітаємо всіх вищеперерахованих імен зі святом та українських знаменитостей Дмитра Комарова та Павла Зіброва.