|
21.06.2023 12:05

22 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Марія Яремчук та Олександр Пономарьов приймають вітання

Окрім власного дня народження, існують ще й свої іменини, які можна відсвяткувати за церковними правилами та порадами від усіх вірять. Дізнаймося, хто зустрічає свого ангела-охоронця 22 червня.
Автор: Юлія Ящук

З часів існування наших предків заведено вважати отримання подарунків у свій день народження, як спосіб відігнати усю нечисту силу зі свого життя та позбавитися від негативу на душі. Отже, іменини 22 червня святкують: Олександр, Іван, Кирило, Олексій, Ян, Рафаель, Марія, Магдалина, Маріанна, Марфа, Марта, Фекла.

З представників українських знаменитостей своє свято відзначають: відома співачка, учасниця багатьох пісенних конкурсів країни Марія Яремчук; співак, композитор, народний артист України Олександр Пономарьов; колеги по роботі на Новому каналі Марія Єфросиніна та Олександр Педан.

Марія Яремчук

Цікаво, але зірки поділилися на дві групи творчих ніш – співочої та телевізійної, однак кожен у своїй професії справжній гуру й має чималу аудиторію прихильників. Окрім цього, 22 червня віряни вшановують пам’ять святителя Кирила та архієпископа Олександрійського. Тому, не варто сваритися, лихословити та рекомендується відкласти будь-яку фізичну працю на інший день. Народні прикмети попереджають, що цього дня не треба ділитися своїми планами, адже не збудуться.

Олександр Пономарьов

Не забудьте привітати своїх близьких та рідних з їхнім Днем ангела, якщо в родині наявна людина з ім’ям зі списку церковного календарю. Приємні подарунки, а також тиха сімейна вечеря стане приємним доповненням до свята. Отож, вітаємо всіх вищеперерахованих імен з іменинами та наших українських зірок.