|
22.06.2023 09:29

23 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Антоніна Матвієнко та Олексій Суханов приймають вітання

Автор: Юлія Ящук

У сучасному світі існують багато різноманітних свят, які датовані за часів наших предків. Важливо знати, які з них є грішними, щоб не провинитися перед Всевишнім. Отож, 23 червня свій День ангела відзначають ряд таких імен: Олексій, Олександр, Василь, Тимофій, Іван, Феофан, Антоніна. Людина, яка з’явиться на цей світ цього дня, буде мати власний талісман – смарагд.

З представників українських знаменитостей іменини мають: відома українська співачка Антоніна Матвієнко та популярний телеведучий ток-шоу “Говорить вся країна” Олексій Суханов. Зірки з різних двох ніш, однак мають свою аудиторію прихильників та глядачів, які в захваті від роботи своїх кумирів.

Антоніна Матвієнко

Окрім цього, віряни не забувають й за свята по церковному календарю. Тому, сьогодні вшановують пам’ять священномученика Тимофія. Існує низка правил, яких радять дотриматися задля свого добробуту: не варто скупитися та злитися – краще діліться з рідними та друзями позитивними емоціями; не рекомендується давати в борг та брати в позику кошти; не дивіться в чужі вікна, адже є ризик забрати всі нещастя господарів будинку.

Однак іменини  – дещо про світле та щире свято, яке можна провести з подарунками, аби відігнати весь негатив та нечисть, зібратися за одним родинним столом, помолитися, подякувати власному ангелу-охоронцю за захист й загадати найзаповітніше бажання.

Олексій Суханов

Отже, вітаємо всіх вищеперерахованих імен з їхнім Днем ангела та українських зірок Антоніну Матвієнко та Олексія Суханова.