|
06.07.2023 10:30

7 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Антон Птушкін та Микита Добринін приймають вітання

Не варто плутати поняття іменини та день народження тільки, якщо ви не народилися у свій День ангела. За церковним календарем можна подивитися, які імена варто привітати зі світлим святом.
Автор: Юлія Ящук

Для того, аби знати, коли вітати своїх найрідніших та провести з ними час в тихій атмосфері, варто завчасно подивитися, коли настане дата їхнього Дня ангела. Отож, 7 липня іменини мають власники таких імен: Антон, Микита, Іван, Ян, Яків.

З представників українських знаменитостей своє свято відзначають – відомий телеведучий, блогер, мандрівник Антон Птушкін та головний герой романтичного проєкту “Холостяк-9”, телеведучий, радіоведучий Микита Добринін.

Кожен має різну аудиторію прихильників, адже відзначилися в медійному просторі не в однакових проєктах. Антона Птушкіна сміливо називають головним мандрівником країни, адже його YouTube-блог насичений різноманіттям традицій, культур, архітектур багатьох куточків планети.

Хто сьогодні святкує День ангела? Антон Птушкін приймає вітання

Микита Добринін – професійний телеведучий, однак славу та шалену любов від публіки отримав після рішення піти шукати кохання на проєкті СТБ “Холостяк”. Розлучення з переможницею Дашею Квітковою у 2023 році стало гучним в новинному просторі, адже їхній союз здавався таким щирим та міцним.

Хто сьогодні святкує День ангела? Микита Добринін приймає вітання

В нинішньому часі поняття іменини рекомендується вживати, як особисте свято, тобто вшанування однойменного святого. Це свято може не збігатися з фактичним Днем народження людини. Головним атрибутом для святкування Дня ангела є відвідання храму та святкування його в тихій атмосфері духовності.

Отже, ми вітаємо всіх імен зі списку церковного календарю, а також українських знаменитостей – мандрівника Антона Птушкіна та героя шоу “Холостяк-9” Микиту Добриніна.