|
07.07.2023 10:59

8 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Василь Вірастюк та Петро Порошенко приймають вітання

Автор: Юлія Ящук

Радиться не нехтувати правилами святкувань Дня ангела та свят, в які не можна гнівити Бога своїми діями. Отже, сьогодні іменини відзначають ряд імен: Василь, Петро, Давид, Денис, Микола, Костянтин, Леонід, Семен, Федір, Теодор, Єфросинія, Февронія.

З представників українських знаменитостей подякувати ангелу-охоронцю за тендітний захист мають змогу  – майстер спорту України, силач, актор Василь Вірастюк та відомий політик, п’ятий президент України, підприємець Петро Порошенко.

Кожен відзначився по-різному в медійному світі, однак сфера політики знайома їм обом. Василь Вірастюк, окрім неймовірних спортивних досягнень є народним депутатом. Поте славу та визнання йому принесли титул “Найсильнішої людини України” та “Найсильнішої нації світу”.

Хто сьогодні святкує День ангела? Василь Вірастюк приймає вітання

Петро Порошенко став обговорюваною особистістю після президенства в Україні, проте не всім стала до вподоби його діяльність та правління державою.

Хто сьогодні святкує День ангела? Петро Порошенко приймає вітання

Окрім цього, 8 липня християни вшановують пам’ять святих Петра та Февронії, яких в давнину вважали покровителями любові. Тому, в народі цей день вважають ще й святом закоханих. Не варто сьогодні займатися в’язанням, шиттям та вишиванням.

Також, відзначаючи День ангела, не можна давати грошей у борг, а також позичати самому; не давайте порад, яких від вас не просять; утримайтеся від шкідливих звичок та спиртних напоїв.

Тож, ми вітаємо всіх імен за церковним календарем, які мають своє свято, а також українських знаменитостей – спортсмена та політика Василя Вірастюка й п’ятого президента України, державного діяча Петра Порошенка.