|
12.07.2023 08:52

13 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Андрій Бєдняков та Михайло Хома приймають вітання

Автор: Юлія Ящук

Часто особистість, яку звикли називати ангелом, спочатку кликали Богом, адже він так само оберігає нас від злого та усіляких негараздів. Отож, 13 липня свої іменини відзначають: Андрій, Михайло, Варфоломій, Іван, Матвій, Петро, Симон, Степан, Філіп, Фома, Яків, Ян, Динара.

З представників українських знаменитостей подякувати власному ангелу-охоронцю мають змогу – український актор й телеведучий Андрій Бєдняков та відомий співак, автор пісень й засновник гурту “DZIDZO” Михайло Хома.

Обоє працюють у творчій ніші, однак мають різну аудиторію прихильників, адже розвиваються не в однакових галузях. Андрій Бєдняков став широко відомою особистістю після шоу “Орел і решка”, де показував глядачам таємничі куточки різних країн та їхні визначні місця.

Хто сьогодні святкує День ангела? Андрій Бєдняков приймає вітання

Михайло Хома після заснування легендарного гурту “DZIDZO” нарешті знайшов свою реалізацію в написанні та виконанні україномовних хітів, які звучали на багатьох музичних хіт-парадах та вечірках. Трек “Я і Сара” досі згадують українці для піднесення настрою.

Хто сьогодні святкує День ангела? Михайло Хома приймає вітання

Окрім цього, 13 липня віряни за календарем відзначають велике свято – День пам’яті 12 всехвальних учнів Ісуса. Учнів Ісуса Христа називали Апостола, які подорожували разом з ним та поширювали християнське вчення.

В День ангела можна звернутися з молитвою чи проханням до свого ангела-охоронця і він обов’язково вас почує та виконає ваше найзаповітніше бажання. Тож, вітаємо всіх імен за церковним календарем та українських зірок – телеведучого Андрія Бєднякова та співака Михайла Хому.