|
14.07.2023 10:03

15 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Марія Яремчук та Єфросиніна приймають вітання

Автор: Юлія Ящук

Напередодні Дня ангела віряни радять взяти участь у вечірньому богослужінні, а в саме свято провести в колі найближчих людей. Тож, 15 липня подякувати ангелу-охоронцю за дбайливий захист мають змогу: Іван, Ян, Марія.

З представників українських знаменитостей цього дня іменини відзначають – знаменита музична виконавиця, представниця України та фіналістка конкурсу “Євробачення 2014” Марія Яремчук та відома українська телеведуча, громадська діячка, журналістка Марія Єфросиніна.

Обоє сучасних зірок мають свою аудиторію прихильників через різні ніші професій. Марія Яремчук отримала свою впізнаваність, коли заявила про себе на вокальному проєкті “Голос країни”, де стояла у фіналі та прагнула здобути перемогу, однак не вдалося.

Хто сьогодні святкує День ангела? Марія Яремчук приймає вітання

Марія Єфросиніна почала будувати успішну телевізійну кар’єру на Новому каналі під час виходу ранкового шоу “Підйом”, а колегою зірки став Юрій Горбунов, який згодом пішов працювати на 1+1. Наразі жінка займається активною громадською діяльністю, а також веде інформаційний фронт в соціальних мережах, даючи гідну відсіч, всім росіянам.

Хто сьогодні святкує День ангела? Марія Єфросиніна приймає вітання

Окрім цього, 15 липня українці мають свято День українських миротворців, а віряни вшановують покладання ризи пресвятої Богородиці у Влахернах.

Вважається, якщо назвати новонароджену дитину ім’ям зі списку тих, хто має іменини, то дитина буде мати ще більший захист від Всевишнього, однак це не є обов’язковим. Ми вітаємо всіх імен за церковним календарем, які 15 липня святкують День ангела та українських зірок шоу-бізнесу – Марію Яремчук та Машу Єфросиніну.