|
15.07.2023 09:25

16 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Анатолій Анатоліч та Олександр Педан приймають вітання

Іменинами зазвичай називають свято певної особи, що відзначається в день пам'яті святого, чиє ім'я вона носить, які можуть не збігатися з датою фактичного дня народження людини.
Автор: Юлія Ящук

У багатьох народів світу існує віра в особливий зв’язок людини та її імені, тому варто знати, що воно означає перед тим, як назвати новонародженого. Отож, 16 липня День ангела відзначають: Анатолій, Андрій, Олександр, Василь, Євлампій, Георгій, Іван, Костянтин, Михайло, Марк, Філіп, Хома.

З представників українських знаменитостей свої іменини мають – український шоумен, радіо та телеведучий Анатолій Анатоліч й шоумен, телеведучий Олександр Педан.

Цікаво, але обоє чоловіків працюють в однаковій сфері діяльності, тому їх можна вважати конкурентами, однак заявити про себе вони змогли на різних телеканалах. Анатолій Анатоліч був ведучий багатьох програм на каналах 1+1 та Україна. Його проєкти: вокальне шоу “Голос країни”, ранкове шоу “Сніданок з 1+1”, “Ранок з Україною” та авторський проєкт “Правила граматики”.

Хто сьогодні святкує День ангела? Анатолій Анатоліч приймає вітання

Олександр Педан отримав впізнаваність та успішну кар’єру завдяки Новому каналу. Ранове шоу “Підйом” разом з Притулою та Фреймут ще довго будуть пам’ятати прихильники цих знаменитостей. Голос пана судді на протистоянні “Хто зверху?” належить саме Олександру. Далі чоловік відзначився і в розважальних шоу Педан-Притула Шоу, Кабріоліто та багато інших.

Хто сьогодні святкує День ангела? Олександр Педан приймає вітання

Окрім цього, 16 липня віряни вшановують пам’ять патріархату Анатолія. Тому, не сваріться з рідними, не лихословте, не відмовляйте в допомозі. Якщо ви прагнете відсвяткувати День ангела, краще це зробити в спокійній атмосфері з молитвами та словами вдячності ангелу-охоронцю за захист. Тож, ми вітаємо всіх імен за церковним календарем та українських знаменитостей – Анатолія Янатоліча та Олександра Педана.