|
23.07.2023 09:19

24 липня: хто сьогодні святкує День ангела? Павло Вишняков та Сергій Бабкін приймають вітання

Автор: Юлія Ящук

За часів наших предків іменини вважались важливішим святом, ніж звичайний день народження людини, ба більше, в багатьох історіях ці свята збігалися, адже в давнину дитину охрещували на восьмий день після народження нової особистості. 24 липня День ангела відзначають ряд таких імен: Василь, Григорій, Герман, Йосип, Іван, Павло, Сергій, Ян, Олена, Ольга, Христина.

З представників українських знаменитостей подякувати ангелу-охоронцю за захист та відзначити свій день мають змогу – відомий актор театру та кіно Павло Вишняк й український музикант, актор і співак Сергій Бабкін.

Обоє чоловіків працюють у творчій сфері діяльності, втім, мають різну аудиторію прихильників. Павло Вишняков відкрився українській публіці не тільки талановитим актором багатьох серіалів, а й вмінням непогано рухатися на проєкті “Танці з зірками” у 2019 році в парі з Юлією Сахневич.

Хто сьогодні святкує День ангела? Павло Вишняков приймає вітання

Сергій Бабкін, окрім співочої кар’єри, теж спробував свої сили на 1+1 в “Танцях з зірками у 2018, а ще не один раз був тренером вокального шоу “Голос країни”, обирав молоді таланти серед учасників та кликав до себе в команду.

Хто сьогодні святкує День ангела? Серій Бабкін приймає вітання

Крім цього, 24 липня віряни вшановують пам’ять княгині Ольги. За церковними правилами не варто сьогодні прати білизну, сваритися з рідними, планувати весілля, адже проживете з коханим недовго.

До власного ангела-охоронця можна звернутися у найскладніші часи в житті, а в самий день іменин подякувати йому за дбайливий захист, помолитися та попросити про здійснення найзаповітнішого бажання.

Ми вітаємо всіх імен зі списку церковного календарю, які сьогодні мають свято та українських знаменитостей – актора Павла Вишнякова та музиканта Сергія Бабкіна.