5 неймовірних ароматів для дому, як створюють затишну атмосферу

Цитрус ромашка і жасмин — розповідаємо, які запахи наповнюють будинок затишком і подарують відчуття чистоти.

Аромат для дому 1: цитрус 

Цей аромат один із найбільш популярний серед запахів, які господині вибирають для своєї оселі. До того ж, він досить часто є в миючих засобах. Вони не лише надають відчуття чистоти, а й заряджають енергією і добре бадьорять. Однак, варто знати міру і використовувати лише декілька капель ефірного масла на ватяному диску або в зволожувачі повітря. 

Аромат для дому 2: трава 

Напевно, всі люблять запах щойно скошеної трави. Асоціації з теплим і безтурботним літом, розслабленість і свіжість не можуть не сподобатись. Тому такий аромат чудово підходить для оселі.  

Який аромат для дому обрати
Який аромат для дому обрати

Аромат для дому 3: жасмин 

Цей аромат досить часто використовують у засобах для прання одягу. Тому він асоціюється у нас з чистотою. Використавши такий аромат у себе в дома, ви відразу відчуєте чистоту і свіжість. Однак, варто бути обережним з дозами, адже велика кількість ефірного масла може викликати головний біль.  

Аромат для дому 4: м’ята 

Цей запах асоціюється у нас зі свіжістю, прохолодою і спекотним літом з порцією мохіто. У інших асоціація веде до гарячого чаю щ м’ятою, яка навпаки зігріває і розслабляє. Однак, аромат з м’ятою чудово освіжає кімнату і дарує відчуття чистоти.  

Аромат для дому 5: ромашка 

Аромат ромашки подарує майже аптечну стерильність. Такий запах заспокоює і розслабляє. Його часту використовують у дитячих засобах. До того ж, ромашку можна висушити самостійно і залити окропом. Вони подарують оселі чарівний запах.  

Схожі статті

Не викидайте баночки від сметани: хитрі господині знайшли їм 8 сенсаційних способів застосування в побуті

А чи знали ви, що різноманітні контейнери, як от баночки від сметани можуть стати корисними в побуті? Сьогодні ми запропонуємо вам кілька варіантів ефективного використання таких баночок.

Не варто запускати прання на цьому режимі: через це в машинці з’являється пліснява і затхлий запах

Майже кожна господиня у своєму житті стикалася з ситуацією, коли з пральної машинки йде неприємний запах. І насправді цьому є пояснення. Так само, як і методи боротьби.

Так роблять господині у Франції: воду після варіння яєць не виливають. “Рідке срібло” для вашого городу

Ми залюбки купляємо різноманітні добрива, коли хочемо, щоб наш сад давав прекрасні врожаї та тішив цвітінням. Але деякі мінеральні добрива вливаємо, не розуміючи цього.