А маленька чорна сукня нікуди й не щезала

Старше покоління добре пам'ятає вислів законодавця моди 80-х років минулого сторіччя Слави Зайцева про те, що в кожної жінки має бути маленька чорна сукня. І він, звичайно, мав рацію.

Це ми потім, після розпаду Союзу, дізналися, що маленька чорна сукня – це витвір зовсім не Вячеслава Зайцева. Його придумала незабутня і геніальна Коко Шанель, автентична фраза якої звучала так: «Якщо у жінки немає маленької чорної сукні, то у неї немає майбутнього. Сміливо – правда?

Час підтвердив цю сентенцію, і нині, коли модна індустрія через епідемію COVID –19 залягла на дно, маленька чорна сукея з “короною” чи без пробиває собі дорогу до сердець запеклих модниць, які не зупиняться ні перед чим, щоб виглядати модно і стильно.

Так сьогодні виглядає маленьке чорне плаття
Так сьогодні виглядає маленька чорна сукня

В такому образі можна піти на романтичне побачення, а можна й на роботу або – у  гості до друзів… Хоча, що це я, в гості тепер уже ніхто не ходить. Тоді можна посидіти в бібліотеці.

А ось ще кілька моделей різних варіантів поєднання класичних кольорів чорного і білого.

Поєднання чорного і білого
Поєднання чорного і білого

Як кажуть, ненав’язливо і зі смаком. Бо сукні-бюст’є і рюші саме в моді.

Чорний колір в одежі люблять сильні самодостатні жінки, з високою самооцінкою. Прикрашають його різноманітними брошками, хустинками, дорогоцінностями. Але, цікаво, що за чорним ховаються й несміливі, скромні й такі, у яких на першому місці обов’язок.
Можливо саме таку ви зараз й бачите у трикотажному комбінезоні чорного кольору.

Чорний трикотаж
Чорний трикотаж

У тренді залишається й шкіра.

Стильна шкіряна спідника
Стильна шкіряна спідника

А також вироби з латексної тканини. Але цей одяг для сміливих і розкутих жінок, які не бояться, що про них подумають.

Латекс для сміливих жінок
Латекс для сміливих жінок

 

 

Схожі статті

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.