(Відео) Софія Ротару чуттєво заспівала пісню, яку ви раніше могли не чути — “Балада про мальви”

Українська співачка Софія Ротару по праву вважається легендою вітчизняної естради, що вона раз по раз підтверджує своїм неймовірним співом.

Творча кар’єра Софії Михайлівни Ротару злетіла після виходу на великі екрани музичного фільму режисера Романа Алексєєва “Червона рута”. Крім героїні нашої сьогоднішньої статті, там також знялися такі артисти-початківці, як Назарій Яремчук і Василь Зінкевич.

Всі вони виконували пісні композитора Володимира Івасюка, а його хіти “Червона рута” і “Водограй” є візитною карткою всенародної улюблениці і до цього дня.

Софія Ротару в молодості на початку творчої кар'єри
Софія Ротару в молодості на початку творчої кар’єри

Зараз на рахунку Ротару безліч державних нагород України, включаючи звання заслуженої та народної артистки, їй присвоєно ордена Молдавії і Росії, вона здобула перемогу на незліченній кількості різних пісенних конкурсів, а лауреатом “Золотого грамофона” зірка ставала цілих 12 разів.

За 40 з гаком років концертної діяльності Софія Михайлівна виконала понад 500 пісень на різних мовах, тому її без перебільшення можна віднести до найвидатніших співачок сучасності. Де б вона не виступала — в селах і містах, на міжнародній арені і в гарячих точках, всюди її зустрічають і проводжають бурхливими оваціями.

Рідкісне фото брата Софії Ротару Євгена сколихнуло соцмережі
Концерти Софії Ротару завжди збирають шалені овації

Такого шаленого успіху Ротару досягла завдяки своєму унікальному тембру з широким діапазоном, який дозволяє їй виконувати композиції в будь-якому стилі.

Зараз пропонуємо вам насолодитися ліричною піснею авторства Володимира Івасюка під назвою “Балада про мальви”, яка красива сама по собі, а голос Софії відкриває всю глибину почуттів цього твору.

Схожі статті