(Відео) Гімн України у виконанні зірок “Жіночого кварталу” розчулив українців: “Аж на сльозу пробило”

Учасниці колективу "Жіночий квартал" захопили українців виконанням гімну України, запис якого облетів всі соціальні мережі.

7 червня в рамках підготовки до чемпіонату Європи з футболу на харківському стадіоні “Металіст” пройшов товариський матч між двома національними збірними — України та Кіпру. Він завершився рахунком 4:0 на користь українців, після чого футболісти відправилися в Румунію. Вже 13 червня відбудеться перша гра чемпіонату за участю українців. Команда зіграє в Амстердамі проти збірної Нідерландів.

Матч Україна-Кіпр
Матч Україна-Кіпр

Цей товариський матч почався з гімну України у виконанні зірок гумористичного колективу “Жіночого кварталу”. Віра Кекелія, Еліна Мбані, Лалі Ергемлідзе та Марта Адамчук дуже красиво і зворушливо заспівали гімн, тому ролик з їх виступом вже зібрав десятки тисяч переглядів на офіційній сторінці проекту в Інстаграм:

“Гімн України перед матчем Україна-Кіпр у виконанні “Жіночого Кварталу”. Зворушливо, відповідально й неймовірно почесно виконувати гімн України на футбольному полі перед матчем і надихати збірну на перемогу. Дякуємо за таку можливість і вітаємо наших хлопців із блискавичним результатом 4:0!”, — свідчить підпис до посту.

У коментарях зібралося безліч захоплених відгуків, з якими важко не погодитися:

  • “Усе дуже просто. Дівчата мають талант!”;
  • “В жіночому вокалі гімн України звучить ніжно, немов мати співає колискову”;
  • “Дуже гарне виконання гімну, взяли за душу”;
  • “Наш гімн як пророцтво! І душу, і тіло, все зробимо за свободу…”;
  • “Дякую, це було неймовірно”;
  • “Які милі дівчата, заспівали бомбезно, браво!”;
  • “Аж на сльозу пробило”, — пишуть користувачі.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Схожі статті