Найсексуальніша легкоатлетка планети Аліса Шмідт

Дивлячись на 21-річну німецьку легкоатлетку, красуню Алісу Шмідт, мимоволі згадуються слова класика про те, що в людині має бути все прекрасне. У певному сенсі вона є живим доказом цього.

Наполеглива і цілеспрямована, висхідна зірка європейської легкої атлетики, уже сьогодні є срібним призером чемпіонату Європи з легкої атлетики.

Мега популярною стала після того, як рік тому видання Busted Coverage визнало її найсексуальнішою легкоатлеткою планети.

Красуня Аліса
Красуня Аліса

Алісі Шмідт пропонують десятки контрактів на рекламні зйомки, в тому числі і журнал Playboy. Та вона від багатьох відмовляється. Каже, що спорт зараз для неї понад усе. Аліса не приховує, що має амбіції стати Олімпійською чемпіонкою.

Найсексуальніша легкоатлетка світу
Найсексуальніша легкоатлетка світу

Втім, вона вже зараз непогано заробляє від 100 до 500 тисяч доларів на рік. А про популярність спортсменки свідчать 1,5 мільйона підписників на її сторінку в Instagram.

Аліса підкорила не тільки бігову доріжку
Аліса підкорила не тільки бігову доріжку

Про особисте життя Аліси відомо тільки те, що вона зустрічається з хлопцем Фредді Ріхтером, теж німцем, який у минулому серйозно займався бодібілдінгом, а нині захопився професійною фотографією. Якщо це його фото, якими Аліса побалувала своїх кумирів в Instagram,то хлопець може у цій справі досягти успіху.
На сьогодні пара дуже вдало розкручує імідж спортсменки.

Дівчина-мрія
Дівчина-мрія

 

 

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.