Казково красиво: син зі звичайної хрущовки зробив розкішну квартиру – подарунок для любимої мами

У повоєнний час для вирішення житлового питання у керівництва країною, очолюваного М.С.Хрущовим, з'явилася концепція, яка вмістилася у просту фразу: «Кожній сім'ї − маленька квартира, але своя». Народ таке житло охрестив «хрущовка». Такі квартири користуються попитом і сьогодні.

Починали будувати будинки з цегли, але згодом, щоб здешевити і прискорити процес будівництва, їх почали зводити з бетонних панелей, в основному в житлових масивах або спальних районах.

Це було
Це було

Існував стандарт і в метражі. Однокімнатна квартира була в діапазоні від 28 до 33 кв. м, двокімнатна – від 30 до 48 кв. м, трикімнатна – від 48 до 58 кв. м.

І це було
І це було

Користуються хрущовки попитом і нині. Причини ті ж − низька вартість у порівнянні з іншим типом житла; зручність для нечисленних сімей – одиноких, студентів; можливість перепланування через відсутність несучих стін.

І таке було
І таке було

Проте, на сьогодні колишні прості і примітивні хрущовки виглядають достатньо привабливо.

В процесі ремонту
У процесі ремонту

Завдяки новому оригінальному дизайну планування та при мінімальних затратах, щасливі власники  роблять з низ «цукерочку». Як, наприклад, ось цей  чоловік, який, до всього, більшість робіт зробив власними руками, бо робив для любимої мами

Таким стало
Таким стало

 

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.