Три породи агресивних собак, які найважче піддаються дресируванню

До категорії собак, які важко піддаются дресируванню належать ті тварини, яких повинні виховувати спеціалісти кінологи. Це сторожові і бійцівські собаки. Від одного їх вигляду холоне кров у жилах. То ж, познайомтеся з ними зараз і обходьте десятою дорогою у житті.

Бриндизський бійцівський пес

Хоч ця порода собак доволі рідкісна, оскільки їх розведення заборонено практично в усіх країнах, проте знайте, що це нащадок собак, якими цькували ще римських гладіаторів під час боїв у Колізеї. Їх завдання – перемога за будь-яку ціну.

Порода виведена шляхом схрещування найбільш небезпечних порід собак – кане-корсо, ротвейлера і пітбультер’єра.

Їх донині розводять для участі у кривавих боях на аренах, де роблять ставки і заробляють великі гроші. Втім, порода Бриндизського бійцівського собаки не визнана жодною кінологічною асоціацією у світі.

Неаполітанський мастиф

Порода походить від давньоримських псів, яких активно задіювали у військових битвах. Собака важить до 90 кг і запросто завалює людину на землю.

Неаполітанський мастиф дуже агресивний і вимагає спеціального виховання від кінолога, який володіє достатнім досвідом роботи конкретно з цією породою. Дресирування часто відбувається за участі власника, оскільки собака має звикнути й до його команд.

Доберман Пінчер — небезпечна і незалежна собака

Доберман пінчер – це також найнебезпечніша сторожова собака міцної статури на довгих ногах.Вважається однією з найбільш злісних порід собак.

Виховання добермана вимагає неабиякого уміння і уважного індивідуального підходу. Некерованість вдачі цієї собаки за відсутності правилього дресирування може обернутися проблемою як для оточуючих, так і для власника.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.