Котяча дискотека: 15 фото смішних танцюючих котів

Може наші улюблені котики і багато сплять. Проте, коли вони граються, то перевершують самі себе. Іноді, здається, що танцюють – і неабияк, а, як вправні танцюристи. Самі переконаєтесь, переглянувши ці світлини.

Кішки дуже важко піддаються навчанню. У світі є двоє-троє дресирувальників, які бралися це робити. Кішки мають цю особливість не тому, що дурні, а якраз навпаки – вони розумні тварини і  собі на умі. Тобто, вони не люблять насильства, а часто хочуть, щоб підкорялися їм.

Хто має в домі кішку – знає, що ці тварини музикальні і ритмічні від природи й іноді в них це проявляється мимоволі й дуже несподівано.

Саме у такі моменти треба тримати фотоапарат напоготові.

Коти граційні і пластичні, і чудові акробати. Вони можуть навіть виражати емоції на мордочці.

Звичайно, такими вони є, якщо господарі їх люблять. Якщо у кішок з домочадцями повна гармонія і довіра, тоді  вони розкриваються у своїх здібностях і проявляють себе з несподіваної сторони, вміють дивувати і захоплювати.

Час спілкування зі своїми улюбленцями приносить господарям багато позитивних емоцій і психологічну розрядку.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.