Модні пальто осінь-зима 2020-2021: фотографії трендових моделей

Пальто — невід'ємний елемент жіночого гардеробу. Модне пальто знайдеться у кожної дівчини, яка слідкує за трендами кожного року. До речі, саме про них розповімо детальніше.

Отже, які жіночі пальта пропонують нам носити в сезоні осінь-зима 2020-2021 провідні дизайнери моди?

Пальто оверсайз

Пальто оверсайз
Пальто оверсайз

Такі пальта будуть популярними у новому сезоні. Особливо ті, які нагадують чоловіче пальто, немов запозичене у свого бойфренда. Саме такий екстремальний оверсайз пропонує бренд JW Anderson, Isabel Marant, Missoni.

Шкіряні пальта

Шкіряні пальта
Шкіряні пальта

Це також досить популярна модель у новому сезоні. До того ж, її пропонують такі відомі дизайнери як Alexander McQueen, Tod’s і Marni.

Пальта з об’ємними рукавами

Пальта з об'ємними рукавами
Пальта з об’ємними рукавами

Прогнозують, що це стануть наймодніші фасони цієї осені. Зробивши акцент на плечах, дизайнери вирішили трохи змістити фокус уваги вниз — для тих, кому набридли дещо гострі і занадто об’ємні плечі. Вони запропонували найрізноманітніші варіанти об’ємних рукавів.

Пальто в клітину

Пальто в клітину
Пальто в клітину

Ця модель пальт стоїть поза часом і буде актуальною завжди. При цьому дизайнери пропонують як класичний малюнок, так і незвичайні його інтерпретації.

Хутряні пальто

Хутряні пальто
Хутряні пальто

А взимку в тренди прагнуть попасти красиві та модні пальта з хутра. До того ж, більшість з них зі штучних матеріалів. Виглядають навіть краще. Такі пальта показали Rochas, Mark Fast, Jonathan Simkhai.

Біле пальто

Біле пальто
Біле пальто

Ми закриваємо очі на його непрактичність, коли бачимо це біле і розкішне пальто. Цей одяг можна з гордістю назвати — для душі. Його пропонують бренди Lanvin, Brandon Maxwell, Brock Collection.

Пальто максі

Пальто максі
Пальто максі

Дуже зручна і практична модель для холодної пори року — довге пальто. Його можна побачити у Bottega Veneta, Boss, Miu Miu.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.