Куди вибратися на прогулянку щоб не підхопити грип

У період сезонних захворювань актуальним стає вибір місць для прогулянок.

Для прогулянок в умовах сезонних захворювань краще обирати місця, де можна уникнути великого скупчення людей. Це може бути парк, берег річки або озера, ліс або різні історичні місця чи руїни.

Серед парків особливо прекрасний Маріїнський парк у Києві. Він достатньо великий і містить багато локацій для цікавих знімків. Тут можна подивитися на Київ з оглядового майданчика біля Верховної ради, позбирати каштани на алеях, уявити себе режисером якогось романтичного або життєвого фільму. Можна підгледіт. За закоханими на мосту кохання і прочитати історію кохання, яке пройшло крізь час і випробування війни.

Тут можна сфотографуватися на літній естраді з цікавою назвою “Ракушка”.

Осінь в Маріїнському парку
Осінь в Маріїнському парку

В Умані за красою, спокоєм і романтикою можна піти у “Софіївку” і поринути у атмосферу щастя, немимовного кохання і давньогрецької міфології.

Осіння "Софіївка"
Осіння “Софіївка”

Стрийський парк у Львові подарує свою незабутню атмосферу веселих родинних вихідних і романтичних прогулянок закоханих.

Стрийський парк восени
Стрийський парк восени

Особлива магія оповиває осінніми днями озера та береги річок. Жовті дерева і хмари утворюють портал у інший світ, а вода нагадує дзеркало і можна спробувати поглянути на світ під іншим ракурсом.

Озеро восени
Озеро восени

Осінній ліс – особливе місце. Крім яскравих кольорів тут можна знайти гриби, назбирати і приготувати смачну вечерю. Осінній ліс сповнений нових звуків, запахів і палітри барв. Кожен візит до осіннього лісу наповнить новими емоціями і гарантовано покращить настрій в подарує позитивні емоції.

Осінній ліс
Осінній ліс

Любителі гострих відчуттів можуть спробувати себе у ролі сучасного Індіани Джонса. Побувавши у закинутих будинках або замках можна відчути особливу атмосферу місця, проникнутися його історією або відчути себе мешканцем будинку і спробувати зрозуміти емоції і відчуття людей, які тут жили.

Закинутий будинок біля Пейзажної алеї. Київ
Закинутий будинок біля Пейзажної алеї. Київ

Взагалі період сезонних захворювань – не привід замкнутися вдома і нікуди не ходити. Емоції можна отримувати завжди. Головне робити це з розумом.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.