«Коли ми її побачили, відразу зрозуміли – це наша дочка»: дівчинка без рук отримала сім’ю, про яку можна тільки мріяти

Послухайте, але хто сказав, що правильно і нормально, це тільки тоді, коли дві руки і дві ноги. І чи всіх саме з таким набором кінцівок можна вважати нормальними? І, взагалі, чи кінцівки найголовніше у визначенні нормальності для людини? Запитань багато. А відповідь отримаєте, якщо готові її почути.

Василинина рідна мама була неготова. Вона залишила її в пологовому будинку, щойно народила.

Хтозна, чому так сталося, просто не судіть її. Іноді такий вчинок людина спокутує усе життя.

Переглядаючи відео, на яких дівчинка їсть, малює, грається з іншими дітьми, набирає на клавіатурі ґаджета взагалі забуваєш, що вона без рук. І лише після того, як з екрану зникає її постійно усміхнене щасливе личко, приходиш до тями, що це ангелятко без крил.

Хоча ні, неправда, її крила – це любов мами Ельміри і тата Кріса, трьох братів, у одного з яких – усиновленого Дениса, також немає кистей і навіть ніг. Уся дружна родина любить Василинку такою, як вона є. Любить тією божою любов’ю, на яку здатні небагато людей і яка називається безумовною.

Василина з братом Ейданом
Василина з братом Ейданом

Історія життя цієї родини настільки дивовижна, наскільки звичайна пересічна людина хоче усе в ній пояснити зі своєї дзвіниці. Але родина Кнутсенів − башкирки Ельміри і американця Кріса не є звичайною. Ще до того, як побралися, вони вирішили, що усиновлять дитину.

На той час, коли усиновили Дениса, їхньому кровному синові Радіку було менше року.

«Денисові було уже 7 років і  ми розуміли, що чимдалі у нього буде менше і менше шансів, − розповідає Ельміра». – Дивно, але це правда, що дітей-калік усиновлюють навіть рідше, ніж з психо-соматичними відхиленнями. Спочатку ми з Крісом хотіли просто допомогти підшукати йому родину. Але згодом зрозуміли, що це та сама дитина, яку ми хочемо усиновити. Коли ми його взяли, він відставав у розвитку на три роки і зовсім не вмів себе обслужити».

Зараз у Дениса вже є протези і його улюблений предмет в школі фізкультура.

З Василинкою було щось подібне. Після того, як всі ЗМІ повідомили про драматичну долю дівчинки-каліки, родина Кнутсенів деякий час спостерігала за тим, як будуть розвиватися далі події. Зрештою, прийшовши у дитбудинок, з першого погляду влюбилися у це миле дитя.

На цьому історію можна б закінчити. Не описувати, як хтось безтактно запитав у Ельміри, «чому не зробила аборт?» або не згадувати, як хтось хреститься, дивлячись на Василинку, спльовує через ліве плече і пускається навтьоки. Це все було, є і буде. Люди є різні.

Важливо інше – Бог любить і мене, і тебе, і Василинку, і їх, таких ще «сирих» і недосконалих, також, бо Він є безумовна любов. А якоюсь частинкою себе поділився з родиною Кнутсенів, що дивовижно, і не пробуйте це пояснити.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.