Більше ніякого “каскаду” і “каре”: стилісти розповіли про наймоднішу стрижку літа 2022-го як у Анни Богдан

Все більш популярною серед модниць стає стрижка боб-каре – хіт літа 2022-го. Переможниця шоу "Холостяк-11" Анна Богдан піддалася трендам та змінила імідж.

Стрижка боб-каре – не зовсім нова зачіска. Вона була дуже популярною у 20-х роках минулого сторіччя та символізувала собою бунт жінок проти патріархального суспільства.

З тих часів зовнішній вигляд боб-каре змінювався неодноразово. Ви могли бачити безліч варіацій цієї стрижки, адже вона ніколи не втрачала своєї актуальності.

Така зачіска не лише ідеальна для теплої пори року, вона легка в догляді. Стилісти розповідають, що укладка боб-каре займає лічені хвилини. Рекомендується укладати волосся одразу після миття голови за допомогою круглої щітки, яка додасть об’єму. В залежності від форми обличчя передні пасма можна витягати. щоб вони були рівними і довгими, а можна підкручувати всередину. Крім того, ніхто не відміняв експерименти з проділом.

Стилісти розповіли про наймоднішу стрижку літа 2022-го
Стилісти розповіли про наймоднішу стрижку літа 2022-го

Нещодавно переможниця 11 сезону шоу “Холостяк” Анна Богдан підтримала тренд і теж зробила собі боб-каре. Що цікаво, на зміну іміджу вона наважилася після розставання з головним героєм проєкту Михайлом Заливако, який тепер точно не впізнає екс-кохану, оскільки від її довгих кучерів не залишилося й сліду.

Анна Богдан зробила наймоднішу стрижку літа 2022

Стиліст запропонував Анні варіант каре з подовженим чубчиком і рівним волоссям.

“З цією думкою я ходила 2 роки – робити, чи не робити, підійде мені каре, чи ні. І як тільки я приїхала в Київ, відразу пішла до майстра. Часто буває, коли дівчина розлучається з хлопцем, відразу щось робить зі своїм волоссям. В мене це в перший раз так. Друзі, які мене знають більше 15 років ніяк не можуть звикнути до мене з такою стрижкою. Кажуть: “Аня, це зовсім не ти… Де кудряхи?!”, – прокоментувала дівчина своє перевтілення.

Переможниця Холотяка-11 Анна Богдан зробила наймоднішу стрижку цього літа
Переможниця Холотяка-11 Анна Богдан зробила наймоднішу стрижку цього літа

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.