Хільде Осланд: світлини, які заставлять вас пітніти і, можливо, навіть ревнувати

Її називають втіленням скандинавської краси. А за версією чоловіків, Хільде Осланд й взагалі найкрасивіша жінка на планеті. Про смаки не сперечаються, але вона таки прекрасна – визнайте це.

Одним Бог дав всього потроху, а комусь – цицьки. Цей вислів не про норвежку Хільде Осланд, у якої крім спокусливих грудей, сідниць і талії ще гарне овальне лице і надзвичайної краси зелені очі. Але не тільки це.–

У свої 33 років жінка вже встигла здобути освіту в університеті і ступінь бакалавра за фахом економіст.

Щоправда, після участі у національному  естрадному талант-шоу Idol Norway, де, до слова, не дійшла до фіналу, але помітно засвітилася, поставила на модельний бізнес.

Нині Хільде активно і дуже успішно рекламує себе через Instagram. Її прихильниками є 3 млн підписників з усього світу.

Завдяки цьому красуня Хільде Осланд уже заробляє 40 тис доларів на рік, що дозволяє їй цікаво і гарно жити – подорожувати, розвиватися, реалізовувати мрії.

Щоправда чарівна Хільде не дуже ділиться з фоловерами особистими планами і досягненнями. Просто регулярно публікує свіжі світлини, переважно у купальниках – цього достатньо. Купальники, схоже, є її основним видом одежі. Ну й правильно, для чого ховати таку красу за тканиною?

Іноді  чарівна Хільде трохи інтригує, запостивши фото з чоловічою рукою або й з якимсь красунчиком.

Але, по правді кажучи, з її природними даними для успіху достатньо, як йшлося у старому анекдоті, зовсім мало: ти просто ходи…

Схожі статті

Названо 5 українських зірок, які отримують виплати за кордоном: Катерина Кістень, Слава Камінська та інші

Після початку повномасштабного вторгнення багато українських сімей були вимушені виїхати за кордон. Деякі зірки та їхні родини не стали виключенням. Хто ж зі знаменитостей отримує соціальну допомогу?

6-річний син Григорія Решетніка потрапив до лікарні: тато тримає спадкоємця за руку і заспокоює голосом

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік вразив мережу свіжими кадрами, на яких показав, як намагається підтримувати свого маленького сина в стоматологічному кабінеті.