Ділетта Леотта: Шевченко і Моурінью відповідають на її запитання, а глядачі фанатіють від її форм

Сексапільна спортивна журналістка підкорює глядачів не лише своїми професійними даними.

Повне ім’я красуні Джулія Ділетта Леотта – телеведуча і спортивна журналістка.

З сезону 2018–2019 років Леотта представляє трансляцію серії “А” для каналу DAZN Italia.

Вона добре знайома з тренером збірної України Андрієм Шевченком, який одного разу виступав на каналі експертом. І саме спільно з Леотто Шевченко дебютував на каналі у ролі телекоментатора матчу Серії А.

До того як зайнятися журналістикою Ділетта вдало засвітилася у конкурсі Міс Італія. Сексапільна сицілійка здобула тоді титул Міс Елегантність.

Ділетта Леотта має ріст моделі 1,75м. Можна пригадати її ефектні дефіле в купальному костюмі і вбранні нареченої та смачні компліменти членів жюрі.

Зараз Ділетта веде різні ток-шоу і здобуває прихильників, знімаючись у музичних кліпах.

Під час вимушеного перебування вдома з причини другої хвилі епідемії коронавірусу Ділетта регулярно займається і підтримує форму. Вона дуже активна у соцмережах. Її Twitter переглядають 50 тисяч прихильників.

Своїм фолловерам красуня повідомила, що працює дистанційно і має можливість більше займатися ще однією улюбленою справою – приготуванням страв.

Також дівчина має статтю у Вікіпедії англійською мовою.

 

Схожі статті

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.