Світ очима дітей: фантазії, уявлення, натхнення

Художньому відділу Перемишлянської музичної школи, що на Львівщині, вже майже два десятиліття.

Спочатку це був звичайний клас із партами і полицями, які поволі наповнювалися книгами з мистецтва, мольбертами та дітьми, в яких було бажання малювати.

Багатство художнього задуму, емоційність ліній, гармонія кольору, закономірність перспективи та об’єму – це все образотворче мистецтво.  А процес малювання відкриє в дітях те, що не в силах відкрити ні хімія, ні фізика…

Світ дитячої фантазії. Який він? Він співзвучний їхнім емоціям, уявленням, переживанням, настроям. У малюнку діти розкриваються і відкривають себе нам.

Діти чарують і дивують нас. Очевидно світ, який вони відтворюють, такий барвистий, веселий, відкритий і життєлюбний.

Серед юних художників є здібні, обдаровані особистості, потрібно тільки вчасно побачити і підтримати, розвинути талант.

Учні школи є багаторазовими учасниками та переможцями обласних, всеукраїнських та  міжнародних  виставок і конкурсів. А викладачем відділу усі ці роки є талановита і творча, віддана дітям і улюбленій справі Леся Юськовець.

Зайшовши у приміщення школи, ви потрапляєте у чарівний світ мистецтва, розмаїття сюжетів дитячого малюнку, де стільки зосереджено цікавих ідей, мрій, переживань, настрою.

Приємно оглядати виставку під музичний супровід юних музикантів, який лунає з усіх класів школи.

Хай не всі юні учасники художньої школи у майбутньому стануть художниками, а підуть іншими шляхами, але те, що вони навчаться, залишиться з ними назавжди. Причетність до мистецтва пронесуть через все своє життя.

 

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.