23 роки потому: як склалася доля “сімох з небес”, яких покинув батько

У 1997 році, коли народилися семеро американських близнюків, сенсація облетіла весь світ. Про те, як склалася їхня подальша доля дізнайтеся у нас.

Це була справжня світова сенсація: семеро кволих немовляток, які важили по 800-900, народилися одночасно. Люди їх назвали «семеро з небес»,  давши оцінку такому незвичайному явищу.

Оскільки пологи були передчасними, то діточок довго виходжували в лікарні. Діти усі вижили, почали набирати вагу і матусю з діточками виписали. Двом із них, в яких лікарі діагностували ДЦП, зробили операції і вони також почали ходити.

До дітей і родини Кенні і Боббі Маккогі не вщухав інтерес з боку журналістів, різних організацій. Їхнім життям цікавився навіть сам тодішній Президент Америки Білл Клінтон. З одного боку це було добре – публічність має свої плюси: Благодійні фонди допомагали з продуктами, одягом. З іншого – татусь дітей не витримав, траснув дверима і пішов геть.

Кенні, Келсі, Наталі, Брендон, Алексіс, Натан і Джоел залишилися з матусею, якій було дуже нелегко та Бог дбав про своїх “сімох з небес” – посилав добрих людей, які підтримували матеріально і допомагали ставити дітей на ноги. Сімейство отримало безкоштовно будинок, діти мали змогу вчитися, коли закінчили основну школу, то відразу кілька коледжів запропонували їм стипендію.

Сьогодні дітям по 23 роки. Ось як склалася їх доля.

Наталі дуже любить дітей і мріє бути вчителькою. Вона найуспішніша на потоці в коледжі.

Брендон обрав професію військового, буде захищати свою велику люблячу родину.

Келсі серйозно займається музикою і вокалом – мріє про велику сцену.

Кенні вчиться у громадському коледжі на будівельника. Мріє мати велику сім’ю.

Алексіс. Дівчина пересувається за допомогою спеціального пристрою, але це не заважає їй вчитися і стати у майбутньому вчителькою.

Натану під силу програмування. Вчиться в університеті на факультеті комп’ютерних наук.

 

Джоел вивчає інформатику в коледжі і мріє бути викладачем.

І, як це, зазвичай буває, коли діти виростуть і підуть з родинного гнізда, Кенні сумно за ними. Вона з нетерпінням чекає своїх “сімох з небес” додому в гості.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.