Як Марічка Падалко виглядає без макіяжу та укладки: зустрінете на вулиці — не впізнаєте

А ось і ні, вона надзвичайно впізнавана − проста у судженнях, природна у бажаннях, доступна у сподіваннях. Навпаки, здається, перестріти б її на доріжці у парку і вона б почала з тобою теревенити. Про що завгодно: про погоду, про те, що приготувати на вечерю, про розбите коліно донечки - про наше, про жіноче.

Марічка Падалко – ведуча новин на каналі 1+1, дружина народного депутата Єгора Соболєва, мама трьох дітей. В цій тендітній миловидній жінці життя нуртує повноводними ріками. Вона любить життя і хоче ним поділитися з нами.

Про усе це вона розповідає у своєму міні-блозі в Instagram.

Тут, як бувалий бігун, ділиться порадами щодо того як правильно підібрати одежу для бігу.

І зовсім не виникає ніких запитань про її повністю відсутніх make up, адже і так все зрозуміло. Було б незрозуміло, якби навпаки – всьому свій час і місце.

Або на цій світлині, де Марічка з донечкою біля озера на відпочинку. Тут макіяж також не потрібний.

Це одна з нових світлин, де Марічка з Єгором приїхали на стадіон повболівати за гру сина у футбольному матчі. Здається і тут на Марічці мінімум косметики.

А що вже казати про цю давнішу, але неймовірно чарівну світлину, де Марічка Мадонна.

Її щирість притягує, вона подобається і з макіяжем, і без нього. У Марічки Падалко 183 підписники і всі вони в захваті від неї.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.