Кордони закриті, а свято на носі: куди в Україні можна поїхати на Новий рік

Україна-ненька така чудова і малозвідана, що у час коронавірусу, як кажуть, сам Бог велів почати її для себе відкривати. Пропонуємо зробити це у найближчий час – у період святкування новорічних і різдвяних свят.

То ж куди можна поїхати святкувати в Україні?

На Закарпатті, у селі Чинадієво, є красивий замок Шенборнів, у якому зараз розташований санаторій. Кругом природна паркова зона.

І доба проживання вам обійдеться у якісь 700 гривень.

Замок Шенборнів
Замок Шенборнів

А у двох годинах їзди від столиці знаходиться інший середньовічний замок – Радомисль. Він вважається однією з найкрасивіших фортифікаційна споруд в Україні.

Замок Радомисль
Замок Радомисль

На території є готель, облаштований за всіма стандартами сучасних європейських готелів. Вартість за добу орієнтовно 5 тисяч гривень.

Апартаменти в готелі замку
Апартаменти в готелі замку

У західному регіоні України таких місць дуже багато.

Взяти хоч би стародавній Львів, столицю Галичини. Тут, у готелі «Замок лева» ви знайдете усе, що потрібно для приємної і пам’ятної зустрічі Нового року.

Готель "Замок Лева"
Готель “Замок Лева”

Якщо ви і ваше товариство є любителями маскарадних свят, то вам у Кам’янець-Подільський. Де у стінах чарівного середньовічного замку на вас будуть очікувати розваги: стрільба з лука, поєдинки в лицарських обладунках, спектаклі на ходулях і театральні постановки біблійних сюжетів, а також, не менш приємний бік задоволення – 12 видів глінтвейну.

Замок Кам’янець-Подільський
Замок Кам’янець-Подільський

Новорічна ніч у старовинному замку Любарта в Луцьку також принесе вам цікаві несподіванки і сюрпризи від місцевого реконструкторського клубу, який запропонує вам відчути себе переможцем і справжнім чоловіком, а вашу супутницю − шляхетною панею.

Замок Любарта
Замок Любарта

Схожі статті

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.