Істинне почуття завжди зворушує, чи не так? 81-річний дідусь грає серенади під вікном коханої

Дідуся не пустили в лікарню провідати хвору на коронавірус дружину

81-річний італієць Стефано Боцціні відомий у своїй окрузі вуличний музикант.

Але цього разу він грав лише їй, своїй донні, яка захворіла на цю кляту модну хворобу COVID-19.

Він так хотів її провідати, обійняти, підтримати, адже за 47 років, скільки вони одружені, ніхто і ніколи їх не розлучав.

Його не пустили.

Стефано вернувся додому і взяв свій акордеон. Це єдине, що він міг зробити зараз для своєї коханої дружини. Говорити з нею музикою, нагадувати їй піснями ті незабутні ночі, коли віддавали один одному себе до останньої краплі. Просити її одужати і повернутися до нього, бо без неї він не зможе жити.

Коли син Боцціні опублікував це відео в мережі, свою підтримку батькові висловили 1,5 тисячі осіб з різних куточків світу. Ним захоплювалися, йому аплодували.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.