Тест на уважність. Знайдіть жирафу серед дерев в савані

Тренуйте свій мозок вправами - тестами.

Коли у вас немає настрою, або просто хочеться відволіктися, то ідеально підходить для цієї мети тест.

Тести бувають різні, але в основному добре сприймаються тести на уважність. Річ у тому, що для вашого мозку необхідне тренування – або він буде атрофуватися. Це як фізкультура або фізичні вправи для вашого тіла. Якщо ви не навантажувати себе фізично, то через час помітите, що ваше тіло стане в’ялим і ви не зможете виконувати ті прості людські функції, які закладені Природою. Так і мозку потрібне тренування. Ви ж хочете бути при пам’яті та нормально сприймати навколишні навіть в глибокій старості. Напевно цього хочуть всі люди.

Тому тренуйте свій мозок вправами – тестами.

Вище наводиться один цікавий тест на уважність, який бажано пройти вам для тренування мозку.

Завжди вважається, що маскуватися це прерогатива хижаків. Це їм потрібно для того, щоб підстерегти видобуток. Але не тільки хижаки намагаються замаскуватися. Потенційна жертва також повинна бути непомітна на місцевості. Так багаторазово збільшується ймовірність того, що її не помітить хижак.

Подивіться на картинку і спробуйте знайти жирафу.

Здавалося б жирафа велика тварина і її можна відразу побачити. Однак природа подбала, щоб і її не відразу помічали в деревах.

Ну що вдалося відразу виявити тварину?

Якщо ні, то даємо підказку – подивіться праворуч на картинці.

Знайшли?

Для тих, кому не вдалося виявити жирафа – є розгадка. Тварина вказана на зображенні нижче трьома червоними стрілками.

Ось таким чином і вдається ховатися великим і високим тваринам.

Якщо ви відразу виявили жирафу, то ви уважна людина. Якщо ви виявили тварина не відразу, але все одно побачили де воно маскується, то уважність у вас на високому рівні. І тім людям, які не виявили жирафу – не потрібно турбуватися. Після деякого часу, коли ви будете практикувати розгадувати подібні тести, ваш мозок натренується і з кожним тестом, ви будете отримувати позитивний результат.

Для того, щоб ви могли швидко вирішувати такого типу завдання, потрібна тиша. Тому обов’язково зробіть так, щоб не грала музика і не відволікали вас оточують люди. Тоді у вас точно вийде!

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.