Хрусткі ззовні та ніжні всередині: готуємо кабачкові деруни з курячим фаршем

Таку закуску дуже легко приготувати і це не займає багато часу. До того ж, вона має пікантний смак за рахунок додаткових інгредієнтів. Така страва обов'язково буде до смаку вашим рідним та близьким. Спробуємо приготувати?

Рецепт кабачкових дерунів з курячим фаршем  

Для приготування візьміть інгредієнти:  

  • 800 грамів кабачка (бажано молодого)  
  • 400 грамів курячого фаршу 
  • 1 столова ложка сметани  
  • 1 куряче яйце  
  • 3 столові ложки манної крупи  
  • 1 столова ложка рослинної олії 
  • Зелень кропу — за смаком 
  • Часник сушений мелений — за смаком 
  • Сіль — за смаком 
Деруни з кабачків та курячим фаршем
Деруни з кабачків та курячим фаршем

Візьміть кабачок, ретельно промийте та натріть на терці. Не обов’язково його очищати від шкірки. До тертого кабачка додайте одну чайну ложку солі і добре перемішайте суміш. Відставте на деякий час постояти, щоб кабачки пустили зайвий сік. Потім добре відіжміть його і перекладіть назад в ємність. Сюди ж додайте одну ложку сметани, одне куряче яйце, щіпку дрібно нарізаного кропу і 400 грамів курячого фаршу. А для більшої гостроти в дерунах, можна додати трішки сушеного подрібненого часнику — за смаком. Ретельно перемішайте суміш.  

В отриману масу додайте три столові ложки манної крупи та сіль — за смаком. Добре перемішуємо кабачкову суміш. Потім відставте на 10 хвилин, щоб набухла манка.  

Тим часом розігрійте на пательні рослинну олію. За допомогою ложки викладайте кабачкову суміш і обсмажте деруни з обох сторін до золотистої скоринки. Готово! 

Приємного апетиту!  

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.