Найпростіший рецепт торта: що легко приготувати за 30 хвилин

Смак цього торту просто неймовірний, а рецепт — простіше простого. До того ж, його можна приготувати всього за 30 хвилин.

Рецепт торту за 30 хвилин 

Для приготування візьміть інгредієнти:  

  • 200 грамів печива (топлене молоко) 
  • 50 грамів вершкового масла 
  • 500 грамів кисломолочний сир 
  • 30 грамів желатину 
  • 200 грамів сметани 
  • 80 грамів цукру 
  • 400 грамів улюблених ягід 
Торт за 30 хвилин
Торт за 30 хвилин

У першу чергу варто замочити желатин, щоб він набряк. Для цього в одній ємності з’єднайте 20 грамів желатину і 200 мл води, а в другій — 10 грамів желатину і 100 мл води. 

Поки желатин набрякає, візьміть печиво і подрібніть його в крихту. Розтопіть вершкове масло і з’єднайте з печивом. З отриманої маси зробіть основу для тіста. Для цього висипте її в форму для випічки та добре утрамбуйте. Відправте форму в холодильник на деякий час.  

Тим часом приготуйте начинку. Для цього візьміть кисломолочний сир, 100 грамів улюблених ягід, сметану та цукор. Перекладіть ці інгредієнти в ємність і перемішайте за допомогою блендера. Потім візьміть 20 грамів желатину і розтопіть на водяній бані (можна також скористатись мікрохвильовою пічкою). Желатин має закипіти. Перелийте його до сирної маси та ретельно перемішайте. Далі перекладіть начинку в форму з основою і дайте їй застигнути. На це піде близько 10 хвилин.  

Далі приступаємо до приготування верхнього шару торта. Для цього подрібніть ягоди за допомогою блендера і з’єднайте з 10 грамами желатину. Перемішайте і вилите на торт. Відправте в холодильник до повного застигання. Краще, щоб торт постояв в холодильнику ніч, але декількох хвилин також достатньо 

Приємного чаювання!  

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.