|
29.10.2020 12:16

Що загорнути в лаваш — прості і смачні рецепти

Промонуємо неймовірно прості начинки, які можна загорнути в лаваш і насолоджуватись смаком.

Начинка 1: крабові рулетики  

Для цієї начинки вам знадобляться крабові палички, відварені яйця, майонез, тертий сир і зелень. Всі інгредієнти варто перемішайте і нанести на розгорнутий тонкий лаваш. Скрутіть у рулет і відправте в холодильник на декілька годин. Потім подавайте до столу. На смак рулет ніжний і дуже смачний.  

Начинка 2: з корейською морквою 

Візьміть моркву по-корейські, майонез, тертий сир і зелень. Ретельно перемішайте суміш. Перекладіть суміш на лаваш і накрийте ще одним лавашем зверху. Загорніть в трубочку і наріжте його. Готово! 

Начинка 3: з сьомгою 

Розгорніть лаваш і змажте його плавленим м’яким сиром. Зверху викладіть тонкі смужки філе сьомги і посипте подрібненою зеленню. Загорніть в рулет і перекладіть в холодильник. Через деякий час можна подавати до столу.  

Ща загорнути в лаваш

Начинка 4: рулетики з лаваша з печерицями, сиром і зеленню 

Розгорніть перший лист добре змажте майонезом. Подрібніть зелень і викладіть на лаваш. Викладіть зверху другій лист і начиніть його відвареними грибами. Накрийте третім лавашем і скрутіть в рулет. Залиште на деякий час і можете подавати до столу.  

Начинка 5: капустяний пісний рулет 

Нашаткуйте капусту і протушкуйте протягом декількох хвилин. Наріжте помідори і цибулю. Розгорніть лаваш і просочіть його кетчупом. Викладіть всі овочі. Зверху змажте майонезом. Залиште лаваш, щоб він просочився і потім загорніть в лаваш. Відправте в духовку, щоб рулет приготувався.  

Начинка 6: з сиром, родзинками і медом 

Для солодкої начинки візьміть кисломолочний сир або сирну масу, розпарені родзинки і мед. Перемішайте всі продукти і викладіть їх на розгорнутий лист. Загорніть в рулетик і змастіть злегка збитим жовтком. Випікайте в розігрітій духовці до хрусткої скоринки. 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація