Легкий і смачний рецепт кексів на молоці

Пишні, смачні і ароматні кекси до чаю не залишать байдужим абсолютно нікого. Розповідаємо всі секрети приготування неперевершених кексів на молоці.  

Повітря і легкі кекси на молоці дуже легко і швидко приготувати. Таку випічку можна подавати до столу хоч кожного дня. Їх смак і аромат ніколи не набридне. До того ж, можна полити їх смачною глазур’ю або цукровою пудрою. Вони ідеально поєднуються з будь-яким повидлом, джемом і медом. Ідеальні смаколики до чаю. Родина буде в захваті, а гості попросять рецепт. Варто спробувати прямо зараз!  

Рецепт кексів на молоці  

Для приготування візьміть інгредієнти:  

  • 2 склянки борошна  
  • 2 яйця  
  • 1 склянка цукру  
  • 1 склянка молока  
  • 1 чайна ложка соди 
  • 3 столові ложки соняшникової олії  
  • 1 пакетик ваніліну  
Кекс
Кекс

Візьміть невелику ємність і додайте туди два яйця і цукор. Злегка збийте суміш за допомогою міксера. Потім влийте молоко і соняшникову олію. Знову ретельно перемішайте масу за допомогою блендера і додайте гашену соду. Продовжуйте збивати масу. В кінці цього процесу додайте борошно і замісіть тісто. За консистенцією воно має нагадувати густу сметану.  

Візьміть силіконові форми для випічки і розподіліть по ним тісто. Варто зауважити, що тісто потрібно заливати не самого верху, оскільки при випічці тісто ще підніметься.  

Відправте кекси в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин. Кекси на молоці готові! Можна подавати з улюбленим джемом або медом.  

Приємного чаювання!   

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.