Рецепт квашеної капусти з буряком і хріном — неперевершений смак

Квашена капуста з буряком і хріном ідеально підходять в якості закуски до будь-якого столу. Приготувати її швидко, а смак просто неймовірний.

Рецепт цієї страви дуже простий і легкий. Впорається навіть дитина. До того ж, страва настільки смачна, що гості попросять рецепт. Тому хутчіш зберігайте його собі і готуйте для всієї родини.  

Рецепт квашеної капусти з буряком і хріном 

Для приготування візьміть інгредієнти:  

  • 2 качана капусти  
  • 2 буряка  
  • 2 головки часнику  
  • 100 грамів кореню хрону  
  • 2 літри води  
  • 100 грамів волі  
  • 100 грамів цукру  
  • Пучок зелені  
Квашена капуста
Квашена капуста

Візьміть два качани капусти і ретельно їх промийте. Видаліть верхнє пошкоджене листя, якщо таке є. Наріжте капусту на крупні шматочки. Потім візьміть буряк, промийте і очистіть від шкірки. Наріжте її квадратиками. Хрін також варто промити і потім натерти на крупній терці. Часник очистіть і подрібніть разом з промитою зеленню.  

Візьміть велику ємність і перекладіть сюди спочатку капусту, потім буряк з часником і в останню чергу — часник і зелень.  

В окрему ємність залийте воду і додайте цукор та сіль. Перемішайте і поставте на плиту. Доведіть до кипіння і зніміть з вогню. Отриманою сумішшю залийте капусту з буряком і хріном. Накрийте мискою, розміром з ємність і покладіть зверху якийсь вантаж. Залиште капусту на два дні. 

Готову страву розкладіть по банкам і накрийте кришкою. Залиште ще на 5 днів і смакота готова!  

Приємного апетиту!  

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.