Найпростіший рецепт хліба на сковороді із манки і склянки води

Хліб за цим рецептом виходить дуже ароматним і надзвичайно смачним. До того ж, його можна швидко і легко приготувати. Рідним точно сподобається. Спробуємо?

Такий хліб можна готувати хоч кожного дня. Потрібні інгредієнти знайдуться у кожної господині на кухні. Ця бюджетна і смачна страва ніколи не набридне і крім того, зможе легко замінити вам магазинний хліб.

Рецепт хліба на сковороді

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 200 міліграм теплої води
  • 1 столова ложка солі
  • 1 чайна ложка цукру
  • 200 грамів манки
  • 0,5 чайної ложки сухих дріжджів
  • 150 грамів борошна
  • Маргарин
  • Олія
Хліб на сковороді
Хліб на сковороді

У першу чергу влийте у невелику ємність теплу воду. Додайте сухі дріжджі, цукор та сіль. Ретельно перемішайте масу. Потім всипте декілька ложок манки. Буде дуже добре, якщо ви його просієте через сито. Після цього додайте кілька ложок просіяного борошна (не все відразу) і ретельно перемішайте суміш. Залиште тісто на певний час. Воно має відпочити і підійти.

Додайте борошно, що залишилось і влийте олію. Потім знову залишаємо тісто в теплому місці, щоб воно добре підійшло.

Змастіть пательню, на якій будемо смажити хліб, маргарином і присипте манкою. З готового тіста сформуйте корж за формою пательні і викладіть його туди. Накрийте харчовою плівкою і залиште ще на 15 хвилин постояти. Потім приберіть плівку і поставте пательню на плиту на малелький вогонь. Випікайте з кожної сторони під кришкою протягом 15 хвилин. Хліб має придбати красивий і рум’яний колір. Готово!

Приємного апетиту!

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.