Рецепт булочок Сіннабон у домашніх умовах — швидко, просто і неймовірно смачно

Булочки Сіннабон надзвичайно популярні чи не у всьому світі. Ароматна кориця, ніжний крем і пухке тісто просто зводить з розуму кожного ласуна. Пропонуємо приготувати цю смакоту за досить легким і смачним рецептом.

Рецепт булочок Сіннабон

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 560 грамів пшеничного борошна
  • 1/5 чайних ложок солі
  • 40 грамів цукру
  • 7 грамів сухих швидкодіючих дріжджів
  • 1 яйце
  • 250 міліграм молока
  • 60 грамів вершкового масла

Для начинки візьміть інгредієнти:

  • 50 грамів вершкового масла
  • 20 грамів молотої кориці
  • 50 грамів коричневого цукру
  • Для глазурі вам знадобиться:
  • 60 грамів цукрової пудри
  • 50 грамів вершкового сиру
  • 1 столова ложка лимонного цукру
Булочки Сіннабон
Булочки Сіннабон

Для початку заздалегідь приготуйте всі інгредієнти. Яйця мають бути кімнатної температури, тому заздалегідь дістаньте їх з холодильнику.

Готуємо тісто. Для цього у невеликій ємності розтопіть вершкове масло. Дайте йому трішки охолонути. Можна скористатись мікрохвильовкою. В окрему ємність просійте борошно і додайте сіль, цукор, дріжджі. Ретельно перемішайте суміш. Потім злегка підігрійте молоко і додайте в отриману суміш з яйцем. Замісіть тісто руками. Після цього влийте вершкове масло і знову замісіть тісто. Його структура має вийти однорідною і гладкою. Сформуйте тісто шаром і перекладіть в миску. Накрийте кухонним рушником і відставте в тепле місце на одну годину. За цей час воно вдвічі збільшиться в об’ємі. Перекладіть тісто на робочу поверхню і розкачайте в пласт. Сформуйте прямокутник 50х40 см.

Готуємо начинку для булочок. У першу чергу розтопіть вершкове масло. З’єднайте коричневий цукор і мелену корицю. Половину цукрової суміші додайте до масла. Отриману начинку розподіліть по тісту. Заверніть його рулетом. Зафіксуйте краї і зріжте по бокам, щоб рулет був рівним. Потім розріжте рулет порціонно.

Форму для випічки змажте вершковим маслом і викладіть шматочки рулету. Залиште їх на 20 хвилин і потім відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

Тим часом приготуємо глазур. Для цього з’єднайте вершковий сир, цукрову пудру і перемішайте до однорідного стану за допомогою міксера. Потім додайте лимонний сік і збийте ще раз. Готові булочки Сіннабон змажте глазур’ю і дайте їм трохи охолонути. Готово! Відмінно смакує до чаю.

Смачного!

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.

Інтернаціональний пиріг родом з Франції, який успішно готують українки: оригінальна шарлотка має бути така

Сьогодні можна знайти мільйон рецептів Шарлотки. Кожна господиня намагалася додати чогось свого та вдосконалити процес до ідеалу. Українки впоралися з цим найкраще.

Пряний морквяний кекс з горіхами, родзинками та лимонною глазур’ю: таку смакоту навіть бабуся не готувала

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний марканий кекс, який має неймовірний пряний аромат, а також начинку з горіхів. Вам обов'язково сподобається.

Домашні – найсмачніші: пишні ватрушки з сиром та ідеальним доповненням, які обожнюють всі дітлахи

Ватрушки — це неймовірна випічка, яка прекрасна знайома нам з дитинства. Такі ласощі можна було придбати в будь-який їдальні, пекарні, або спробувати у бабусі в гостях.

Часто купую по 1 лимону і за пів години готую смачний пиріг “Лимонник” – швидко та без зайвих клопотів

Бажаєте приготувати смачний та швидкий десерт для вечірніх посиденьок за чашкою кави чи чаю? Пропонуємо до вашої уваги пиріг "Лимонник", що не потребує багато часу та сил.