Смачний рецепт буженини в рукаві — ідеальна страва до святкового столу

Якщо ви хочете приготовити неймовірно соковиту буженину до святкового столу, пропонуємо ідеальний рецепт. М'ясо виходить смачним і дуже ніжним. Гості будуть просто в захваті.

Рецепт буженини в рукаві

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 600 грамів свинячого м’яса
  • 2 зубчики часника
  • 1 столова ложка солі
  • 550 міліграм води
  • 1/3 чайної ложки меленої паприки
  • 1/3 чайної ложки меленого коріандру
  • 1/3 чайної ложки мелений пажитник
  • 3 столові ложки соняшникової олії
Буженина в рукаві
Буженина в рукаві

Для початку приготуйте всі інгредієнти. М’ясо свинини варто ретельно промити заздалегідь під проточною водою, а потім обрізати все зайве. Від цього залежить, настільки красивою буде виглядати майбутня страва.

Приступаємо до наступного кроку. Для цього візьміть харчовий контейнер або невелику ємність, куди влізе шматок м’яса і налийте трішки теплої води, розчинивши сіль у ній. Перекладіть у розсіл свинину. Після цього залиште контейнер у прохолодному місці приблизно на годину.

Тим часом приготуйте маринад. Візьміть невелику ємність і перемішайте там олію та спеції. Трішки посоліть суміш і перемішайте. У вас має вийти не густа, але дуже ароматна маса.

Дістаньте контейнер з м’ясом і зливайте воду. Витріть свинину кухонними серветками. Потім ретельно натріть м’ясо маринадом з усіх боків. Якщо є трішки більше часу, то залиште його маринуватись в суміші. Однак, якщо ні, то можна відразу відправляти в духовку. Обережно перекладіть свинину в рукав, додайте зубчики часнику і закріпіть краї. Випікайте при 180 градусах 35 хвилин. Готово!

Смачного!

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.