Неймовірний рецепт сирного торту з доступних інгредієнтів за 10 хвилин: улюблений десерт моєї сім’ї

Якщо хочеться чогось смачненького, а часу не так багато, пропонуємо відмінний варіант десерту — сирного торта, який готується за лічені хвилини.

Рецепт цього десерту не тільки смачний, а готується з доступних інгредієнтів. Їх ви точно знайдете на своїй кухні. Тому хутчіш занотовуйте рецепт і приступайте готувати.

Рецепт сирного торту

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 500 грамів печива
  • 250 грамів сиру
  • 1 банка згущеного молока
  • 100 грамів вершкового масла
  • 2 столові ложки какао
  • 2 столові ложки цукру
  • 2 столові ложки сметани
Сирний торт за 10 хвилин
Сирний торт за 10 хвилин

Для приготування цього десерту вам знадобиться 500 грамів будь-якого улюбленого печива. Перекладіть його в чашу блендера і подрібніть до дрібної крихти. Також можна скористатись качалкою, перемістивши печиво в міцний пакет. До отриманої суміші додайте какао і ретельно все перемішайте. Потім розтопіть 100 грамів вершкового масла і додайте до какао з печивом. Влийте одну банку згущеного молока і знову ретельно перемішайте суміш. У вас має вийти густе і в’язке тісто.

Візьміть форму для випічки, застеліть харчовою плівкою і викладіть дві третини від отриманої маси. Рівномірно розподіліть тісто по дну, при цьому сформувавши бортики.

Приготуйте начинку. Для цього з’єднайте сир, цукор та сметану. Ретельно перемішайте суміш. Перекладіть в форму і також розрівняйте по всій поверхні. Зверху викладіть тісто, що залишилось. Відправте в холодильник на декілька годин.

Смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.