Дуже смачний рецепт ірисок в домашніх умовах: улюблені цукерки родом із дитинства

Придбати іриски можна в будь-якому магазині, але вони не будуть такими ж смачними і солодкими, як в дитинстві. Пропонуємо бездоганний рецепт ірисок в домашніх умовах.

Рецепт ірисок в домашніх умовах

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 30 грамів вершкового масла
  • 220 грамів сметани (21%)
  • 220 грамів цукру
Іриски в домашній умовах
Іриски в домашній умовах на сметані

Для початку підготуйте всі інгредієнти. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильники, воно має бети кімнатної температури. При цьому господині радять використовувати тільки посуд з нержавіючої сталі.

Приступаємо до приготування. У цьому посуді з’єднайте цукор та сметану. Ретельно перемішайте і поставте на плиту на середній вогонь. Суміш має закипіти. При цьому її варто постійно помішувати. Якщо побачите, що сметана з цукром починає густішати, то просто зменшіть вогонь до мінімуму. Продовжуйте готувати, постійно помішуючи, поки маса не почне набувати рум’яного кольору. Цей процес може зайняти у вас до 30 хвилин.

Коли суміш буде золотого кольору, зніміть з плити і додайте вершкове масло. Ретельно все перемішайте. Отриману суміш розлийте по силіконовим формочкам. Зачекайте, поки іриски повністю охолонуть і подавайте до столу.

Малеча в захваті від цього десерту, а дорослі на хвилинку занурюються в дитинство.

Смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.