Швидкий чізкейк без випічки за 15 хвилин: ідеальний десерт до чаю, коли немає часу поратися з тістом

Побалувати себе та своїх близьких смачним домашнім десертом до чаю неважко. Цей швидкий чізкейк без випічки можна приготувати всього за 15 хвилин. Рецепт ідеально підійде для візиту гостей, коли часу довго поратися з тістом немає, а пригощати чимось потрібно.

Приголомшливо смачний і легкий чізкейк без випічки зможе приготувати кожен. Не складе труднощів зібрати продукти для десерту, адже набір максимально простий.

Список інгредієнтів

Для приготування нам знадобляться наступні складові:

  • шоколадне печиво, яке необхідно буде подрібнити в крихту;
  • розтоплене вершкове масло – 4 столові ложки;
  • вершковий сир – 450 грамів;
  • цукрова пудра – півтори чашки;
  • збиті вершки – 3 чашки.

Рецепт швидкого чізкейку без випічки

Спершу подрібніть печиво в крихту за допомогою блендера. Пересипте його в глибоку тарілку, додайте розтоплене масло і перемішайте до однорідності. Далі перекладіть отриману масу в форму для випікання так, щоб по краях залишився рівний бортик – прижимайте тісто пальцями. Відправте форму в холодильник на 10 хвилин.

Основа для чізкейку без випічки
Основа для чізкейку без випічки

Наступним кроком збийте вершковий сир міксером на високих обертах до отримання гладенької консистенції. Перейдіть на низьку швидкість і всипте до сиру цукрову пудру, додавайте поступово – по півсклянки. Продовжуйте змішування вже на високих обертах. Додайте до начинки збиті вершки і ретельно перемішайте.

Дістаньте тісто з холодильнику, викладіть начинку в форму та розрівняйте. Зверху накрийте харчовою плівкою і приберіть на дві години в морозильну камеру, а потім переставте десерт в холодильник на всю ніч.

Перед подачею дайте чізкейку постояти при кімнатній температурі 10-15 хвилин. Розріжте його на порційні шматки і подавайте до столу, прикрасивши за бажанням ягодами або листочками м’яти.

Швидкий чізкейк без випічки
Швидкий чізкейк без випічки

Такий варіант чізкейку без випічки легкий і швидкий у приготуванні. Єдине, що потрібно – витримка для застигання начинки. Смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.