Торт Наполеон без випічки за 10 хвилин: коли ніколи поратися з тістом, врятують три секретних інгредієнти

Все геніальне – просто, і підтвердженням цьому виразу стане рецепт швидкого торта Наполеона без випічки за 10 хвилин, для приготування якого знадобиться мінімум інгредієнтів. Десерт ідеальний для випадків, коли гості на порозі, а до чаю нічого немає, або якщо ви не полюбляєте поратися з тістом.

Пропонуємо покращений варіант лінивого Наполеона без випічки з листкового печива “Вушка”. Секрет рецепту в тому, щоб прискорити процес просочування наших коржів, адже печиво саме по собі засухе і потребує мінімум ночі в холодильнику перед подачею.

Список інгредієнтів

На форму діаметром 20 сантиметрів необхідно підготувати такі продукти:

  • листкове печиво “Вушка” – 500 грамів;
  • вершки від 33% – 300 грамів;
  • ванільний пломбір (морозиво) – 200 грамів.

Покроковий рецепт торта Наполеона без випічки за 10 хвилин

Спершу подрібнюємо вушка в блендері або за допомогою качалки. Крихта має бути не надто дрібною. Далі готуємо крем. Для цього наливаємо добряче охолоджені вершки в ємність і збиваємо їх на середній швидкості міксера до напіврідкої консистенції.

Тепер додаємо до вершків холодний підталий пломбір, і ще трохи збиваємо до бажаної густоти крему. Морозиво надає солодкості і ванільного смаку, такий крем виходить дуже ніжним, не приторним. Збираємо торт шарами – крихту з печива покриваємо кремом і знов присипаємо крихтою. Повторюємо, поки не заповнимо всю форму.

Лінивий Наполеон без випічки за 10 хвилин
Лінивий Наполеон без випічки за 10 хвилин

Для того, щоб наш лінивий Наполеон без випічки швидше просочився, залиште його на годину-дві при кімнатній температурі, після чого приберіть в холодильник.

Лінивий Наполеон без випічки за 10 хвилин
Лінивий Наполеон без випічки за 10 хвилин

Готовий торт перекладіть на блюдо і присипте зверху крихтою з листкового тіста, яка залишилася. Подавайте з гарячою кавою або чаєм.

Лінивий Наполеон без випічки за 10 хвилин
Лінивий Наполеон без випічки за 10 хвилин

Такий варіант Наполеону без випічки настільки легкий і швидкий у приготуванні, що рецепт обов’язково потрапить у скарбничку ваших найулюбленіших десертів. Також якщо під рукою немає жирних вершків, у якості крему можна використовувати лише морозиво – дайте волю фантазії, експериментуйте і знаходьте кращий для вас смак. Смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.