Сирний торт без випічки за 10 хвилин: якщо ніколи поратися з тістом, врятує секретний рецепт

Гості на порозі, десерту до чаю немає? Пропонуємо вам зробити сирний торт без випічки за 10 хвилин, та й ці 10 хвилин потрібні для того, щоб смаколик настоявся в холодильнику. Тортик швидкий і легкий в приготуванні, а за смаком виходить ніжним і соковитим.

Сирний торт без випічки зможе приготувати будь-хто, адже технологія передбачає мінімум зусиль, але максимум задоволення на виході. Секрет в тому, що замість довгого випікання тіста для основи ми використаємо печиво. Не зволікайте і скоріше записуйте ідеальний рецепт сирного торта за 10 хвилин.

Список інгредієнтів

Наш тортик складатиметься з двох прошарків – корж і сирний шар. Відповідно, складові теж розділимо на дві частини.

Продукти для коржа:

  • 500 г вівсяного печива;
  • 180 г вершкового масла.

Сирний прошарок:

  • 500 г домашнього сиру;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 125 г звичайного цукру;
  • 200 г сметани, але може знадобитися й менше – в залежності від вологості сиру;
  • 20-грамовий пакетик швидкорозчинного желатину;
  • 300 г ягід малини.

Покроковий рецепт сирного торта без випічки за 10 хвилин

Спершу необхідно розкришити печиво до крихти. Можна качалкою, можна в блендері. Потім змішайте його з м’яким вершковим маслом і викладіть у змащену маслом форму. Залийте желатин водою для розбухання і займіться сирним прошарком.

Основа для чізкейку без випічки
Основа для сирного торта без випічки

Збийте сир міксером до однорідності, додайте до нього сметану, ванільний та звичайний цукор, малину і продовжуйте збивати. Пам’ятайте, що частину ягід треба лишити на прикраси.

Желатин розтопіть до рідкого стану на водяній бані, після чого обережно влийте його в сирну масу та перемішайте. Начинкою залийте корж, викладіть шар малини, а потім вилийте другу частину суміші та викладіть ягоди. Відправте сирний пиріг у холодильник. Через 10 хвилин він повністю охолоне і буде готовий до подачі.

Рецепт сирного торта без випічки
Рецепт сирного торта без випічки

Такий варіант швидкого сирного торта без випічки настільки легкий у приготуванні, що рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.