Ідеальна начинка для млинців: не просто сирна, а з секретним інгредієнтом — на продукти витрачатися не треба

Млинці — вельми смачна страва, але ще цікавішою вона стає, коли у неї загортають начинку. Начинка може як значно покращити смак, так і звести ваші старання до нуля.

Для того, щоб приготувати ідеальні млинці інколи важливо не тільки підготувати ідеальне тіста, але й мати рецепт начинки, яка зможе зробити цю страву ще набагато смачнішою. Начинка для млинців буває різною: солоною та солодкою.

Втім, млинці з сирною начинкою користуються найбільшою популярністю. Навіть в магазинах можна знайти пропозиції даної страви з родзинками та навіть горіхами. Пропонуємо вам рецепт начинки для млинців, які стануть головною стравою на вашому столі.

Інгредієнти

  • Молоко — 200 мілілітрів
  • Борошно пшеничне — 100 грамів
  • Курячі яйця — 1 штука
  • Цукор — 2 столових ложки
  • Ванільний цукор — 1 упаковка
  • Сіль — за смаком
  • Соняшникова олія — 1 столова ложка
  • Сир жирний — 500 грамів
  • Лимон — 1 штука
  • Цукрова пудра — 5 столових ложок

Рецепт приготування млинців з сирною начинкою

Для того, щоб приготувати смачні млинці для початку необхідно налити молока, додати до нього цукор, ванільний цукор та вбити у масу яйце. Усе добре взбити.

Ідеальне тісто для млинців

Після цього додаємо сіль та просіяне борошно. Усе ретельно змішуємо до розчинення комочків. Після додаємо соняшникову олію для того, щоб млинці не приставали до пательні.

Як приготувати тісто на млинці

Тим часом натираємо лимон на терці знімаючи з нього цедру. Сир перетираємо та перемішуємо з цукровою пудрою. Додаємо цедру.

Тісто на млинці на молоці

Млинці обсмажуємо на попередньо розігрітій пательні, з двох сторін, формуючи максимально тонкі вироби. Після того, як усі млинці будуть готові, загортаємо начинку.

Ідеальна начинка для млинців

Зверху страву можна прикрасити сметаною або ж збитими вершками. Також прекрасно смакуватимуть з горіховою посипкою або джемом.

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.