Дуже простий торт без випічки всього з двох інгредієнтів: ніжний десерт за 15 хвилин. Рецепт стане улюбленим

А якщо я скажу, що ви можете приготувати смачненький торт лише із двох простих інгредієнтів всього за 15 хв, повірите? Спочатку – це здається нездійсненним, проте ми поділимося простим, доступним і дуже смачним рецептом домашнього десерту.

У сучасному світі поціновувачів простих десертів стало дедалі більше. Що може бути кращим, чим приготувати щось смачненьке власноруч за пару хвилин і пригостити цим друзів? Запевнимо, що для цього вам не потрібно багато зусиль та вільного часу.

Для приготування нам необхідні два основних інгредієнти – це пісочне печиво – 400 г та сметана – 600 г. Також варене згущене молоко для ніжного ідеального крему.

Торт без випічки всього за 15 хв
Торт без випічки всього за 15 хв

Спосіб приготування:

  1. Робимо крем, тобто однорідну масу: разом збиваємо сметану та варене згущене молоко(300 г). Для цього радимо взяти блендер чи міксер. Крем має бути коричневого кольору.
  2. Візьміть форму в якій збираєтеся робити торт. Дно форми змастіть готовим кремом, а далі поверх покладіть перший шар печива, змастивши його, теж кремом.
  3. А далі – все простіше, чим здається. Знову робимо новий шар із печива та поверх поливаємо кремом.
  4. Коли печиво закінчилося і всі шари готові – в кінці весь торт залийте кремом та прикрашайте на свій смак: присипка, горішки. Можна навіть подрібніти шоколад та викласти поверх готового десерту.
  5. Якщо часу обмаль – можете подавати тортик відразу, але для більшого вираженого смаку, радимо поставити  трішки настоятися в холодильник.

Ось такий простий, але смачний рецепт тортика на швидкоруч, що здивує вас та ваших рідних, друзів, знайомих.

Всім смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.