|
11.02.2023 23:46

Тістечко “Картопля”, яке готується за лічені хвилини, а виходить дуже смачним: без цукру, печива та випічки

Немає нічого кращого за домашні тістечка та печиво. Вони завжди виходить смачнішими, ніжнішими, а головне кориснішими. Я вже влаштувати собі таке свято самотужки?

Приготування тістечок вимагає певних знань у кулінарії та бажання потішити свою сім’ю. Часто в мережі пропонують рецепти, які містять в собі елементи крошки з готового магазинного печива, а також великий вміст цукру.

Ми пропонуємо вам ознайомитися з абсолютно іншим рецептом, який вам сподобається навіть більша, а вийде корисним для вашого здоров’я та не настільки калорійним.

Готувати солодку “картоплю” можна хоч щодня – часу на її приготування йде зовсім мало, а смак домашніх тістечок “Картопля” – просто пальчики оближеш. Не забувайте, що рецепти можуть бути дуже різними, і всі вони підбираються на ваш смак. Хтось обожнює калорійні солодощі, хтось намагається обирати легше технології приготування, які включають елементи з натуральних інгредієнтів, і виключають цукор та борошно.

Ви самі підбираєте підходящий для себе рецепт, а далі усе у ваших руках.

Інгредієнти

  • Хлібці — 1 упаковка
  • Банани — 2 штуки
  • Какао — на смак

Рецепт приготування тістечок Картопля

Цей рецепт ідеально підходить для тих, хто знаходиться на правильному харчуванні. Для цього необхідно придбати упаковку якісних, смачний хлібців, декілька спілих бананів та какао.

Рецепт приготування тістечок Картопля

Хлібці перетворіть у дрібну крошку у блендері. Банани почистіть, помістіть у миску та розминайте до стану пюре. Після цього перемішайте хлібці з бананом, щоб маса вийшла однорідна.

Після цього сформуйте з неї кульки маленького розміру та обваляйте їх у какао. У доповнення також можна обваляти їх у шоколадній стружці або крихтах хлібців.

Рецепт приготування тістечок Картопля

Тістечка можна поставити на декілька годин в холодильник і насолоджуватися їхнім незвичайним смаком.