Стане вашим улюбленим: готуємо смачний та ніжний торт “Медовик” за 15 хвилин – будете вражені

А якщо ми скажемо, що ви маєте змогу приготувати дуже ніжний, смачний, ідеальний торт всього за 15 хвилин, повірите? Якщо ні – записуйте рецепт найпростішого "Медовика", який має зробити кожна господиня.

Приготування не займе у вас багато часу та сил, а задоволення від готового тортика – буде максимальним. Ваші рідні, знайомі, близькі та діти попросять його ще. Для цього не потрібно витрачати години на випічку та багато продуктів.

Для цього необхідні такі інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 3 ст. ложки цукру;
  • 1,5-2 склянки  борошна;
  • 3 ст. ложки рідкого меду;
  • 1 десята ложка соди;
  • 600 г сметани, жирність – 24 %;
  • 0,5 стакана цукрової пудри.

Спосіб приготування:

  1. Перший етап – приготування тіста. Для цього нам необхідно: змішати яйця, цукор, рідкий мед до однорідної маси. Просіяти борошно та додати в нього соду.
  2. Перемішуємо все рівномірно і тісто готове. Знаходимо форму для нашого тортика, покриваємо її пергаментом та виливаємо туди тісто. Залишається випікати в розігрітій духовці 15-20 хвилин при 180 градусах.
  3. Поки Медовик в духовці, ми готуємо сметанний крем. Все дуже просто: збиваємо цукрову пудру та сметану. Медовий корж, який випікався необхідно остудити й теплим розрізати на 3 частини.
  4. Кремом, який тільки-но зробили, мастимо коржі та боки тортика. Радимо зверху все обсипати крихтою та дати настоятися Медовику 2-3 години. Можна починати дегустацію.
Торт Медовик за 15 хвилин

Ми любимо, коли приготування на кухні – це задоволення для кожної господині, тому радимо найпростіші рецепти смаколиків, які дуже швидко та легко готувати. Ваша родина точно буде в захваті.

Схожі статті

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.

Як зі склянки ряжанки приготувати найсмачніший і найніжніший десерт: низькокалорійні ласощі без випічки

Пропонуємо до вашої уваги ніжний десерт з ряжанки, що буквально тане у роті. Такий низькокалорійний пудинг аж ніяк не зашкодить фігурі, але принесе неабияку насолоду.

Шоколадний торт Брауні буде на столі за 20 хвилин: швидкий рецепт на сковороді без замішування тіста

Пропонуємо до вашої уваги рецепт швидкого десерту, що сподобається як малим, так і дорослим. Процес приготування не потребує багато часу та сил, а результат вас неодмінно вразить.

Ідеальний шоколадний бісквіт готується всього з 4-х інгредієнтів: зробите його швидко та з’їсте за секунди

Бісквіт — це базова випічка, яка споживається як самостійний десерт, а також використовується для приготування неймовірної кількості кулінарних витворів.

Солодка насолода: приготуйте шоколадний рулет з вершково-сирним кремом і печивом Орео – рецепт для вас

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного десерту, який неодмінно приверне увагу всіх гостей вашого столу. Простий та ніжний рулет з вершковим сиром та печивом вражає своїм смаком.

Простий тортик, нічим не гірший за магазинний: рецепт домашньої смакоти, яку можна приготувати без духовки

Шикарний торт, який вразить всіх й навіть духовку вмикати не потрібно буде. Легкий, гарний та дуже смачний десерт. Такий не соромно поставити на святковий стіл.